6-річна дівчин ка пoмерла від раky. Через 3 дні мама відкри ла кσм σд і пσча ла плаk ати

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

ЦІКАВО 6-річна дівчин ка пoмерла від раky. Через 3 дні мама відкри ла кσм σд і пσча ла плаk ати 05.07.2023 Олена Дессерич зі штату Вайомінг, США, була дуже милою та доброю дівчинкою. Батьки душі не сподівалися в 6-річній дитині, а молодша сестра взагалі її обожнювала. Терпляча, допитлива малюк любила читати, клопотати по дому, грати з друзями та собакою, що належить її тітці. Проте за кілька днів усе змінилося. Лікарі виявили у нещасної Олени рак мозку. Сказати, що всі родичі дівчинки були розчавлені горем, нічого не сказати. Прогнози медиків звучали вкрай невтішно. За їхніми словами, дитині залишалося жити менше ніж рік.

Зібравшись із духом, Кіт та Брук, батьки малюка, вирішили зробити останні місяці життя своєї доньки максимально щасливими. Батько з матір’ю бадьорилися і намагалися триматися молодцем. Однак Олена швидко зрозуміла весь тягар свого становища. Тоді 6-річна крихта, яка лише недавно навчилася грамоті, почала писати для батьків, сестри та навіть собаки записки. Клапки паперу, на яких дівчинка освідчувалась у коханні рідним і підбадьорювала їх, вона потихеньку ховала по всьому будинку. В останні кілька місяців життя стан Олени сильно погіршився. Променева терапія не приносила полегшення. Згодом дитина втратила мову, а трохи пізніше бідолаху скував частковий параліч.

Однак, навіть тоді дівчинка вперто продовжувала писати записки. Найцікавіше, що при цьому вона примудрилася зберегти своє заняття в таємниці від батьків! Перше з послань Олени батько з матір’ю знайшли через кілька днів після її смерті. Наступні кілька років вони виявляли записки померлої доньки у найнесподіваніших місцях. Навіть сьогодні, коли їх мало вже давно відійшло в інший світ, Кіт з Брук все ще зберігають кілька закритих послань від неї. Подружжя планує трохи пізніше передати їх молодшій сестрі Олени. Коли більшість записок дочки, що померла, були знайдені, подружжя Дессерич опублікували їх у формі книги.

Усі доходи від публікації невтішні батьки передають до благодійного фонду, який займається пошуком ліків від раку. Так маленька Олена навіть після смерті робить свій важливий внесок у боротьбу з моторошною хворобою. А її листи й сьогодні відроджують надію у серцях людей у всьому світі! Якщо в тебе теж стислося серце від цієї історії, поділися нею зі своїми друзями.