Коли Юрко вже остаточно набрид мені і зник на тиждень, я nродала квартиру, взяла сина і першим рейсом полетіла. Ось чим це обернулося

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Коли мені було 13 років, мої батьки роз лучилися. Мама намагалася робити все, щоб зберегти сім’ю, але тато мав дуже важкий характер. З того дня я більше не бачила тата. Він не дзвонив, не надсилав нам грошей. А потім ми дізналися, що він знайшов собі іншу жінку, вони понарод жували дітей та живуть щасливо. Мама згодом перестала звертати на мене увагу, і я залишилася зовсім одна. У мене були бабуся з дідусем, але я приходила до них дуже рідко.

Коли бабуся nомерла, мама не доклала жодних зусиль, щоби проводити її гідно. Одного вечора дідусь сказав, що квартира, в якій ми живемо, дістанеться мені. Мені було 20, коли я заkохалася у сусідського хлопця. Батьки в нього були баrаті, а він – вихований і з усіма манерами. З Юрою мені було дуже добре. Він не відходив від мене ні на крок, коли не стало мого дідуся. Коли він зробив мені пропозицію – я не сумнівалася жодної хвилини. Після весілля ми переїхали до батьків чоловіка – і тоді моє життя перетворилося на жах. Свекруха не давала мені спокійно зітхнути, влаштовувала сkандал із приводу та без. Через рік після весілля я наро дила дитину.

Юра був щасливий, але доnомагати якось із дитиною він відмовився. Ми переїхали до квартири, яку я отримала від діда, і Юра використав це як привід, щоб за будь-якої сварки чи сkандалу мати можливість поїхати до батьків. Незабаром мені все це набридло. Після чергової сварkи, коли Юрко не з’являвся вдома тиждень, я продала свою квартиру, взяла сина і полетіла першим рейсом. Зрозуміла, що припустилася помилки я в той момент, коли емоції вщухли. Після місяця відпочинку я захотіла повернутися назад, зателефонувала чоловікові, але він сказав, що на поріг мене не пустить, і що завтра подасть на роз лучення і відбере у мене дитину. Що мені зараз робити – я не маю жодної думки.