Чоловік в аптеці став свідком того, як собака “купив” ліkи і пішов. Він вирішив піти за ним, а дійшовши до кінця, він ахнув у несподіванці!

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Великий собака вбіг у аптеку, змусивши фармацевта потурбуватися про її безпеку. Вона спробувала прогнати тварину, але вона відмовлялася йти. Собака несла в роті папірець і гроші. Чоловік, який стояв у черзі, став свідком цієї сцени і підійшов до собаки, щоб витягти папір із її зубів. У записці було написано: «Парацетамол – 1 таблетка». Аптекарка швидко виписала собаці рецепт і дивилася, як вона тікає з ліками. Чоловік був дико здивований і вирішив простежити за собакою.

Тварина пробігла вулицею і навіть обережно перейшла дорогу. Чоловік слідував за собакою, поки вона не дісталася до висотної будівлі . Собака зупинився перед входом, чекаючи, поки хтось вийде. Коли двері відчинилися, вони увірвалися всередину і почали підніматися сходами. Чоловік продовжував переслідувати собаку, який нарешті підійшов до дверей квартири. Собака поклав таблетки і голосно загавкав. За кілька хвилин з кімнати вийшла жінка, забрала ліки і вилаяла собаку. – Ах ти! Як ти міг забути, Васько? Я ж казала тобі! – Чому ви лаєте її? Ваш собака неймовірно розумний! – не стримався очевидець.

– Це не правда! Я попросила його купити таблетки в аптеці та лимони в магазині. Але він тільки ліки мені приніс! Чоловік не вірив своїм вухам. Жінка додала: – Це мій собака, і я люблю його. Але іноді Васька може бути трохи забудькуватим. Чоловік лише додав: – Ну, я мушу сказати, Васька дуже розумний собака. Цьому хлопцеві вдалося знайти дорогу в аптеку, отримати потрібні ліки і доставити його прямо до вашого порога. Це вражає! Жінка посміхнулася і подякувала чоловікові за добрі слова. Чоловік пішов, а собака сів поруч із господинею, виляючи хвостом, купаючись у теплі її ласки.