Ірина думала, що вона заміжня за ідеальним чоловіком, але як тільки не стало її батька, чоловік відкрив своє справжнє обличчя.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ірина була щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Денисом вже понад п’ятнадцять років. Денис був люблячим чоловіком, який дбав про Ірину та їхню дочку. Він робив усе, щоб Ірині жилося комфортно, і щоб їй не доводилося турбуватися про домашні справи. Одного разу батька Ірини не стало, і вона довго не могла прийти до тями. Коли вона попросила Дениса поїхати з нею в село батька, щоб віддати шану, той відмовився, сказавши, що не поважає її батька і не хоче вдавати.

То був перший раз, коли вони посварилися за п’ятнадцять років шлюбу. Ірина не розуміла, чому Денис так поводиться. Якось, йдучи додому, Ірина почула, як сусіди пліткують про її чоловіка та якусь іншу жінку. Вона була здивована і після повернення додому вирішила поговорити з Денисом про це. Денис зізнався, що у нього був роман із однією жінкою, і навіть сказав, що вона вагітна його дитиною. Він також сказав Ірині, що розлюбив її і більше не хоче бути з нею.

Ірина була спустошена і провела наступні кілька місяців, розбираючись із їхнім розлученням і переживаючи його емоційні наслідки. Однак, зрештою, вона зрозуміла, що відхід Дениса не має до неї жодного відношення і що вона не може контролювати його дії. Вона почала концентруватися на собі та своїх інтересах, а не на тому, що подумають про неї інші люди. Хоча вона все ще мала періоди розпачу, вона знала, що досить сильна, щоб жити далі і насолоджуватися своїм життям на своїх умовах.