Пара привела своїх близнюків на шоу і розсмішила всю країну!

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

У той час, як деякі батьки мають труднощі з народженням дітей, є у світі і ті, кому щастить у житті: вони можуть мати стільки дітей, скільки забажають. Для багатьох пар поява близнюків, безумовно, найбільша радість у житті. Батьки Брітні та Френкі Альба зі штату Алабама прославилися на весь світ, з’явившись у рамках знаменитого шоу зі своїми близнюками.

Леві та Лука, однояйцеві брати-близнюки, народилися у липні 2021 року. Не минуло й року після народження цих двох дітей, як Брітні вже повідомила свого акушера-гінеколога, що, на її думку, вона може бути знову вагітною. Вони мали рацію, і Брітні народила ще одну пару близнюків – Лінлі та Лідію – у серпні 2022 року. Виходить, з різницею в 13 місяців!

Новоспечені батьки, як не дивно, готові впоратися з хаосом, який спричиняє виховання двох пар однояйцевих близнюків. Брітні – вчителька четвертого класу, а Френкі – пожежник. Незважаючи на стрес, який принесло їм народження близнюків, пара, як і раніше, вдячна за подароване життя їхнім чарівним дітям.

Поки вони давали інтерв’ю, хлопчики, Лука та Леві, пішли зі знімального майданчика, показавши, наскільки метушливою справою може бути виховання двох хлопчиків одного віку.

Брітні довелося провести час у лікарні, коли вона була на 25 тижні вагітності, тому що її дочки-близнюки були близнюками “Мо/Мо” – це рідкісний стан плода, при якому у плодів одна плацента та амніотичний мішок.

Жодна проблема не могла б бути подолана без допомоги та підтримки один одного та оточуючих їх людей. Брітні успішно народила близнюків і довела, що для виховання дітей потрібне “ціле село”.

Колеги Брітні по роботі пожертвували своїми лікарняними днями, щоб їх додали до її декретної відпустки. Аналогічно надійшли і колеги Френкі з пожежної служби.