Мій 11-місячний син вдвічі менше за мене – він такий важкий, що я ледве піднімаю його по сходах

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

11-місячний малюк важить майже стільки ж, скільки його п’ятирічна сестра, і майже вдвічі менше своєї мами. Арлі ще немає року, але він вже носить одяг, призначений для трирічних дітей, і схиляє чашу терезів більш ніж удвічі проти більшості хлопчиків його віку. Малюк такий високий, що у вертикальному положенні досягає стегон мами Моллі Аппс, і він настільки важкий, що вона регулярно насилу тягне його вгору по трьом сходовим прольотам до їхньої квартири в Ессексі.

Моллі, зріст якої 5 футів 3 дюйми, сказала: “Він важкий“. Він важить майже 40 фунтів (19 кг), так що він досить важкий, і в даний час він носить одяг на два-три роки .“Чесно кажучи, він приголомшливий. Він не просто пухкий, але і великий у всіх відносинах. Різниця в розмірах між ним і його п’ятирічною сестрою божевільна. Вона важить 40-45 фунтів (20,9 кг), але Арлі виразно відчуває себе набагато, набагато більше».

Незважаючи на свою коренастую зовнішність, Моллі сказала, що Арлі важив 10 фунтів (4,5 кг), коли народився 17 травня 2021 року, і ніяких ознак того, що він стане таким великим, не проявлялося до останніх кількох місяців. “Вони кажуть, що діти втрачають вагу після народження, але Арлі тільки набирав її“, – сказала вона.

“Ми й припустити не могли, що Арлі буде таким великим“. 26-річна Моллі наполягає, що її син “зазвичай так багато не їсть“ і відмовляється від трьох порцій дитячого харчування в день. Він також любить фрукти і молоко, але з’їдає всього дві-три порції кожні 24 години. Арлі, проте, любить поласувати шоколадом, коли його сестра Лайла їсть його.