В першу шлюбну ніч дружина і чоловік домовилися нікому не відкривати двері, але те, що сталося потім, змінило чоловіка назавжди

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

У перший день свого шлюбу дружина і чоловік домовилися нікому не відкривати двері.У той же день батьки чоловіка прийшли до них і постукали в двері. Чоловік і дружина подивилися один на одного. Чоловік хотів відкрити двері, але, оскільки у них була домовленість, він цього не зробив, тому його батьки пішли. Через деякий час в той же день прийшли батьки дружини.

Дружина і чоловік дивилися один на одного, і хоча у них була угода, дружина зі сльозами на очах прошепотіла: «Я не можу зробити це з батьками», і вона відкрила двері. Чоловік нічого не сказав. Пройшли роки, і у них народилися 2 хлопчика.Через деякий час у них з’явилася дівчинка. Батько влаштував дуже велику і щедру вечірку на честь новонародженої дочки і запросив всіх друзів.

Пізніше тієї ночі його дружина запитала його, в чому причина такого великого свята на честь їх дочки, в той час як вони не робили нічого подібного в честь старших дітей. Чоловік просто відповів: «Тому що, нарешті, народилася та, хто відкриє мені двері». Дочки адже такі особливі!Ваша маленька дівчинка буде тримати вас за руку зовсім недовго, але зате буде тримати ваше серце все життя. Дочки — ангели.