Підліток написав батькам емоційний лист. Є в житті речі гірше, ніж погані оцінки

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Це був останній навчальний день. Батько, проходячи повз кімнату сина, побачив, що все прибрано —і навіть ліжко застелене. Складалося враження, що син зібрав свої речі і поїхав. Підозри батька посилилися, коли він помітив лист на порожньому письмовому столі.

На ньому рукою сина було виведено слово «Тату». Тремтячими руками чоловік відкрив конверт і прочитав: «Дорогий батько, Змушений письмово повідомити, що мені довелося піти з дому разом з моєю новою дівчиною, так як я знав, що ви з мамою влаштуєте скан дал.

Я її дуже люблю. Але я знав, що ви не схвалюєте наші від носини з-за її пі рси нгу, тат уюв ання, байкерської одягу і того, що вона набагато старша за мене. Але справа не тільки в почуттях. Вона ваг ітна. Її звуть Сара. Вона впевнена, що ми будемо щасливі разом. Адже у неї є трейлер в лісі і ціла гора дров, яких вистачить на всю зиму.

Ми мріємо завести багато дітей. Сара відкрила мені очі на той факт, що тр ав а, насправді, не так уже й шкі дл ива. Ми плануємо вирощувати її для себе і продавати іншим, щоб у нас вистачало грошей на по рош ок — він теж нешк ідл ивий в по мір них до за х. А тим часом ми будемо мол ити ся про те, щоб було знайдено л і ки від СH І Д у, тому що треба ви л ік увати Сару — вона цього заслуговує

Не хвилюйся, тат, мені вже 15, я зумію про себе подбати. Одного разу ми прийдемо в гості, щоб познайомити вас з онуками. З любов’ю, твій син, Джошуа! P. S. Пап, я все це вигадав. Я у Джейсона. Просто хотів нагадати тобі, що є речі й гірше, ніж по гані оцінки в шкільному атестаті (він на кухонному столі). Подзвони, коли можна буде повернутися Люблю вас