Через 12 років відсутності сестра вимагає у мене мою дитину. Вона подає на мене до сyду знаючи

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Моя молодша сестра, Вероніка, заваг ітніла, коли їй було 17. Переривати ваг ітність ми їй не дозволили, але вона з першого ж дня знала, що дитину відразу дасть на усино влення. Я старше Ніки на 6 років. За іро нією д олі мені на той час поставили ді агн оз: без плі ддя. Ді знавшись про рішення до лі, я ні на секунду не похитнулася. Я вирішила, що я візьму цю дитину. Я оф іційно усин овила дитину відразу ж після нар одження.

З Нікою ми після цього особливо не спілкувалися, а пізніше вона взагалі зн икла «в пошуках себе» в іншій країні. Коли доньці було три мені в соцмережах написав чоловік і стверджував, що його син у мене. Він сказав, що на днях натрапив на аккаунт мій сестри, і та сказала йому, що нар одила дитину і залишила у мене. Я довго не наважувалася зустрітися з ним. Але коли ми все ж зустрілися, ми відразу стали спілкуватися, як старі знайомі.

Сама доля привела нас один до одного. З того дня ми дуже часто бачилися, потім він і зовсім запропонував нам переїхати до нього. Ось ми вже в шлюбі 5 років. Він ідеальний чоловік і відмінний батько. Він уси новив сина відразу після того, як ми одружилися. Днями мені зателефонувала сестра. Ми з нею не спілкувалися більше 12 років.

Я спочатку здивувалася, як же вона знайшла мій номер, але і пораділа, адже раніше ми були дуже близькі. Радість тривала недовго, бі да прийшла, звідки її не чекали. Рік тому вона вийшла заміж. Вони з чоловіком дуже хотіли дітей, але по тій же ір онії, чоловікові поставили той же ди агно з, що і мені. — Ну … ви можете ус иновити дитину без про лем. — зі свого досвіду сказала я.

— Не треба мені ніякої дитина. Поверни мені мого сина. — була відповідь. Я була настільки приголомшена її відповіддю, що спочатку мій мозок навіть відмовився приймати таку правду. — Звичайно, ми можемо познайомити Максика зі своєю тіткою, ми навіть знайдемо пояснення, чому вона так довго була відсутня. — Я на тебе в с уд подам. Це мій син. Я заберу його у тебе. Я знала, що су д буде на моїй стороні.

У мене були всі докум енти уси новлення, до того ж дитина живе зі своїм біоло гічним батьком. Дізнавшись про це, Ніка почала іст ерити і звинувачувати мене в тому, що я вкр ала у неї сина, чоловіка і щасливе життя. Я повісила трубку, тому що не бачила смислу в розмові на таких тонах. Через кілька хвилин мені подзвонила мама і сказала, що їй сор омно за таку его їстичну дочку як я, адже я займаюся будовою власного щастя, поки сестра мучи ться від того, що не може мати дитину.

Я прекрасно розумію, що моій сестрі дитина непотрібна, вона йде на це заради свого чоловіка. Також я розумію, що мого сина ніхто у мене не забере. Є всі доку менти про в ідмову сестри і моєму уси новленню. У всякому разі, я не хочу ніяких су дових розглядів. Мені б не хотілося вплутувати у все це сина. Я страшенно боюся, що в один день вона зустріне мого сина у школи або біля будинку і такого йому наговорить, що мені ст рашно й подумати про це. Мені не хотілося б втр ачати сестру вдруге, але вона не залишає мені вибору.