Коли Сашко купив у центрі міста величезну квартиру за півціни, він думав, що йому пощастило . Але коли документи були оформлені, тільки тоді він зрозумів, що накоїв.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Олександр довгий час жив із дружиною у нещасливому шлюбі. Вірніше, він вважав, що це довгий термін, а були вони разом із Катею 6 років. Нещодавно купив собі квартиру. А як усе було: якісь знайомі продавали квартиру у центрі міста за півціни – їм терміново потрібні були гроші. Сашко вважав, що це його шанс і купив квартиру таємно від дружини.

Лише коли йому вручили ключі від помешкання, він зрозумів, що наробив. — Як же я тепер із Катею буду? — схопився він за голову, — ось я дурень. Терпів-терпів, 3 роки, а тут раз і накосячив. У понеділок Сашко забрав ключі, у вівторок кричав у подушку, а у середу вирішив підготувати ґрунт для майбутнього розлучення без поділу майна. — Слухай, думаю, інститут шлюбу зовсім себе зжив у 21 столітті.

Люди то сходяться, то розходяться, — чоловік вирішив почати з кінця, — і в чому сенс узагалі одружитися тоді… — Ну, люблять – одружуються, кохання йде – розлучаються, – пояснила Катя, – сенсу немає у співжитті без кохання. — Ось, мабуть , — Сашко побачив світло в кінці тунелю, — а знаєш, що в цьому у всьому найсмішніше? Коли при розлученні люба пара починає ділити майно.

Це так низько, на мою думку. Горда жінка повинна сказати, мовляв, нічого мені від тебе не потрібно і аліменти можеш собі залишити — обійдемося. — Ну, це тільки на твою думку, коханий, — вставила Катя, — трапляються випадки, коли обставини змушують чинити по-іншому. Ось, наприклад, чоловік купує собі нерухомість таємно від дружини.

І як потім не претендувати на це? Так, за законом він має право це робити, але чи правильно це з моральної точки зору? — Та гаразд , — світло в кінці тунелю погас різко і надовго, — невже бувають і такі чоловіки? Те саме підло тримати таке в таємниці. Чоловік не був курсі, що Катя сама підкинула йому цю пропозицію квартири, адже давно помічала, що чоловік веде все до розлучення.

Вона вирішила вичавити зі шлюбу всі соки. Знайшла слушну пропозицію і зробила так, щоб чоловік цим зацікавився. Одне питання тільки стояло: Катя не знала, розлучатися і ділити квартиру зараз, або чекати, поки чоловік і дачку собі купить, яку вона теж йому підкине сама.