Каті дуже хотілося налагодити стосунки з чоловіком, тому вирішила того дня приготувати смачний обід. Але чоловік навіть не чіпав їжу . Катя відразу зрозуміла, що він уже пообідав із кимось.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Катя давно мріяла про нове пальто та відкладала на нього гроші. Натомість Микола ніколи не скупився на витрати для себе, коханого. У день зарплати він віддавав Каті лише половину, і одного разу на її подив відповів, що збирається купити собі нову куртку. Катя не любила конфліктних ситуацій і їй дуже хотілося налагодити взаємини з чоловіком.

З грошей, відкладених на купівлю пальта, вона взяла певну суму, купила курку, приготувала обід. Але Микола навіть не торкнувся їжі: насправді він після роботи поїхав до матері та пообідав у неї. Катя була така змучена, що на роботі у неї все валилося з рук. Начальник це помітив і, поговоривши з нею, дізнавшись про причину. Той запропонував Каті кімнату у комуналці.

Дівчина не могла вирішити, що їй робити. І ось одного разу вона випадково побачила, як її чоловік із якимось чоловіком заходить у кафе. Вона простежила за ними і яке ж було її здивування, коли вона побачила, що чоловік замовляє різносоли, а своєму товаришеві розповідає про неї, свою дружину, всякі гидоти. Це стало останньою краплею для неї.

Катя вийшла зі свого укриття і прямо в кафе закотила страшний скандал. Після цього вона зібрала речі і, послухавшись поради свого начальника, пішла до гуртожитку. Життя у неї почало налагоджуватися, виявилося, що її зарплати вистачає абсолютно на все, і пальто та чоботи – це не межа мрій для жінки.