Коли Віктор зайшов у будинок, він почув на кухні жіночі голоси. Він прислухався і зрозумів, що дружина з якоюсь жінкою говорила про нього неприємні речі.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Жанна з чоловіком Віктором та Віра з двома дітьми жили в одному під’їзді. Чоловік Віри поїхав до Польщі і знайшов собі іншу. Їй було важко із двома маленькими дітьми. Вона дуже заздрила сусідці Жанні. Але Жанна ще не нагулялася та не цінувала свого чоловіка. Віра знала, що чоловік дуже любить Жанну, вона його не ні.

Якось Жанна пішла на чергову вечірку без Віктора. Захопилася там новим знайомим, колегою чоловіка Артемом. Артем був одружений. Мати Артема була професором наук, і коли з’ясувала, що у сина роман, то не на жарт розлютилася. Мати видала Артему, мовляв, якщо син не припинить ці ганебні стосунки, вона припинить їх сама. Зрозумівши, що син її не почув, вона попрямувала до Жанни додому, і влаштувала сварку.

Того дня Віктор прийшов з роботи раніше. Він відчинив двері і почув на кухні жіночі голоси. Чоловік прислухався, і раптом завмер – його дружина казала якійсь жінці про нього! І казала дуже неприємні речі. Послухавши хвилину, вирішив, що вистачить! Віктор зайшов на кухню, став у дверях і пильно подивився на дружину. У квартирі раптом настала тиша.

Жінки намагалися вийти із ситуації, але Віктор почув досить. Він розвернувся і вийшов із квартири. — Боже мій! Що це з тобою, сусіде? — Вигукнула Віра. Вона завела його до себе квартиру та заварила йому чаю. Але пояснювати чоловік не став. Він допив чай, побачив зламану розетку над диваном, полагодив її і пішов. Свої речі з дому він забрав, коли Жанни не було.

Спускаючись сходами з сумкою, він вирішив зайти до Віри. – Сантехніка викликали? — не дуже весело пожартував він. Віра впустила його у квартиру. Познайомила із дітьми. Син Віри став допомагати йому лагодити зламані розетки та ще багато чого. Потім Віра вмовила Віктора повечеряти з ними. Пізніше вона запропонувала йому лишитися. І він лишився.

Так він і лишився жити з ними. Жанна спробувала жити із Артемом. Він виявився зовсім непристосований до сімейного життя, і, як наслідок, незабаром повернувся додому. За рік Жанна та Віктор зустрілися біля під’їзду. Жанна відразу накинулася на нього з вибаченнями і просила повернутися. Віктор був налаштований рішуче. Він сказав, що не любить її і не має часу бу-ти нещасним.