З першого ж дня я зрозуміла, що відносини сина і невістки ні дочого доброго не приведуть. І як виявилося – не даремно

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Мой син і моя майбутня невістка познайомилися в інтернеті. Її батьки пристрастилися до алкоголю ще давно. Сама вона тільки закінчила коледж по дизайну інтер’єру. Але по професії ніколи не працювала. Я завжди була проти їх відносин з моїм сином. Було видно, що вона не підготовлена до заміжжя і господиня з неї ніяка.

Моя думка сформувалася не через її батьків чи професію. Одного разу син привіз її до нас додому. Прийшла вона абсолютно не в належному вигляді. Жирне волосся було зібране у хвіст, а одяг був пом’ятим. Вона сиділа за столом і гортала щось в телефоні. На всі відповіді кивала і не відповідала. А після вечері лягла на диван і знову взяла телефон.

Я спробувала поспілкуватися з нею і запропонувала прибрати разом стіл. Але допомоги від неї так і не дочекалася. Мій син вступився за неї і сказав, щоб я в перший же день не вимагала багато від неї. Пізніше я дізналася, що в цей час вона вже була вагітна. А заяву в РАГС теж було подано. До пологів вони вирішили пожити в нас, а потім ми зняли їм квартиру поруч з нами.

Коли невістка жила у мене, вона трохи допомагала мені. Після того, як народився мій онук, вони стали жити окремо. В подарунок дружині мій син купив їй планшет. Щоб не нав’язуватися, я сказала, що прийду до них, якщо буде потрібна допомога. Але в гості вони не кликали. Я рішила сама до них прийти без дзвінка.

Двері відкрила моя невістка. В руках у неї був планшет, мій онук кричав, а в будинку був абсолютний бардак. Я заспокоїла онука і трохи прибралась. Вона весь цей час сиділа в планшеті і грала в ігри. Я просто оскаженіла і відразу зателефонував синові. Він почав виправдовуватися, що ввечері завжди все чисто, а мені не варто приходити без дзвінка.

Наступного разу я вирішила попередити і прийти до них увечері. Але в будинку був все той же безлад. Мій син возився з дитиною, а його дружина лежава на ліжку і грала. Нічого не сказавши, я почала прибиратися будинку. А після просто пішла. Не знаю, як пояснити синові, що така дружина йому не потрібна. А адже я його попереджала.