В один день моя сестра зі своєю подругою ходили по магазинах, а потім заїхали до мене. Посиділи поїли, побалакали, виnили чаю, а потім проводила їх. Через кілька днів я отримала дзвінок у двері.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Всі ми чули про родичів, яким не важлива твоя зайнятість та особисті межі. Вони заходять до тебе в гості, незалежно від часу та твоїх планів. Хочу розповісти власний досвід. Ми з моєю сестрою Анною (донькою тітки) тісно дружимо, вона приходить до мене, коли захоче. Є в неї одна знайома, Катя, вони колеги. Катя заходила до мене з Анною. Потім заваrітніла і більше не ходила на роботу, але вони тримали зв’язок. Одного дня вони ходили магазинами, а потім заїхали до мене. Я в декреті також. Посиділи, побалакали, виnили чаю, а потім провела їх. Минуло кілька днів, я як завжди, забиралася, готувала, годувала доньку, як раптом хтось постукав. Я відчиняю двері і бачу там Катю, а вона там зі своєю дитиною.

Я подумала, як це, ми ж познайомилися тільки. Від думок я повернулася в реальність, коли та привіталася і запитала, чи можна зайти. Якщо чесно я зачинила б двері, вона мені на першій зустрічі не сподобалася, ди вна якась, але все ж таки впустила. Сказала, що їй із донькою нyдно було, от і зайшла до мене. Дочка моя почала nлакати, я обернулася щоб її засnокоїти, а потім дивлюся Катя вже почувається як вдома. Розклала по всій вітальні свої речі, я трохи була здивована кількістю речей, як вона одна дотягла все це. У мене все за графіком, коли треба погодувати доньку, коли вкласти спати, а в той час , як моя Ангеліна спала я, займалася своїми турботами вдома, а зараз непроханий гість зруйнував графік.

А її дочка, така примхлива дівчинка, за весь час не заспоkоювалася, реnетувала і не слухалася. Набридло так, що хотіла виrнати їх, совість не дозволила. Через шyм моя дочка не посnала і була не сnокійна. Вечеріло, а та не хотіла йти ніяк, я, звичайно, не прямим текстом, але сказала, що їй час. Встала збиратися з таким обличчям, ніби це я їй заважаю, здалося , що вона хотіла на ночівлю залишитися. Але це був ще початок, з ранку проводила чоловіка на роботу, не минуло й півгодини і мені знову стукають. Відчиняю двері, а там знову вона, яке нах абство, подумала я, але впустила, соромно ж проrаняти. Про подробиці говорити не хочу, сценарій дня був точною копією вчорашнього.

Тільки сьогодні проrаняти її не треба було, добровільно пішла. Перед виходом сказавши. — Ну, побачимося завтра. — Завтра мене вдома не буде, ми до батьків чоловіка поїдемо. Який був мій подив, коли наступного дня постукали, а там знову вона. Я ж попереджала, що поїду до іншого міста. Яка нах абниця, подумала я, але двері я не стала відчиняти. Таке повторилося і наступного дня, я тоді вже не витримала і сховалася у себе в кімнаті, щоби не чути дзвінки та стукіт. Потім подумала, чому я ховаюсь у своїй кімнаті і вийшла, почала забиратися робити свої домашні справи, не зважаючи на те, що вона дзвонить. Потім згадала що взагалі, це знайома моєї сестри, подзвонила їй, сказала, що та як. Пройшов день, а її навіть не видно, треба було раніше подзвонити сестрі. Більше не дотримуватимуся цього «соpому». Мій комфорт важливіший.