Вероніка Петрівна обіцяла невістці, що вона доб’ється їхнього роз лучення. Юля лише посміялася, але незабаром свекруха прийшла з фотографією в руках

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Юлія та Андрій зустрічалися в університеті та дуже один одного любили. Вони були дуже гармонійною парою, яка була по-справжньому щаслива одна з одною. Після закінчення навчального закладу, коли у парочки з’явився стабільний прибуток, вони вирішили одружитися. Шлюб цей був з великого kохання. Одна тільки мати Андрія зовсім була не рада такій невістці. Але важко сказати, що саме жінку не влаштовувало. Вона просто для себе вирішила, що Юлія зовсім не підходить її синові. Вона періодично навідувалася до них у гості та намагалася до чогось причепитися. Вона також активно намагалася налаштувати сина проти дружини, але це їй не вдавалося, бо хлопець дружину дуже любив. Але Вероніка Петрівна була вперта, вона колись прямо сказала Юлі:

-Я зроблю все, щоб ви роз лучилися, от побачиш, квартиру ми твою теж відберемо. Юлія тоді лише посміялася. Але через три місяці свекруха прийшла до них із фотографіями, де Юлія з іншим чоловіком. Дівчина намагалася пояснити чоловікові, що це фотомонтаж, але він не повірив, і вони розлучилися. Свекруха наполягла на розподілі майна, але цього не сталося, бо квартира по всіх документах належала Юлії. Батьки їй подарували її ще до реєстрації шлюбу. Дівчина на цьому не здалася. Вона подала на свекруху позов за наклеп. Судовий розгляд довело, що фотографії фальшиві, і зобов’язало виnлатити жінці штраф за моральну шkоду. Андрій після цього вибачався та просив дати йому шанс, але Юлія не захотіла.