Мі льйонер влаштувався на роботу у власне кафе під виглядом стажера. Клієнти сміялися над ним — і тільки офіціантка вирішила допомогти.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Один дуже незвичайний експеримент провів власник власної кав’ярні. Він вирішив краще дізнатися свою команду, вдавшись до знайомства з персоналом. Він підібрав відповідний одяг і почав з позиції стажера. За його задумом, власник грав роль невмілого співробітника, який ніяк не міг впоратися зі своїми обов’язками і завжди скаржився на все навколо. Команда відреагувала на роботу новачка глузуванням і їдкими жартами. Винятком була одна офіціантка, яка допомогла співробітнику пройти випробувальний термін. Власника закладу звали Джон Дір, і він нікому не розповів про свою ідею, вміло замаскувавшись під другосортним одягом. Будучи немолодим чоловіком, з бородою, він вміло створив образ людини, якій багато дісталося в житті. В процесі роботи «стажер-мільйонер» ніяк не хотів вчитися роботі.

Він кидав тарілки, підноси з замовленнями вискользивалі у нього з рук. Всі ці невдачі відбувалися під зловтіху всієї команди. До речі, команда вже почала робити ставки на те, як скоро програв виженуть. Тільки одна людина, офіціантка Дайра, вела себе по-іншому. Вона терпляче допомагала Джону, даючи вказівки. Стажер час від часу зображував невдачі, але дівчина ніколи не дорікала йому, не підвищувала на нього голос і не жартувала над ним при інших співробітниках. Одного разу, після закінчення робочого дня, Джон і Дайра зробили перерву. Вони розговорилися, і Дайра сказала, що у неї велике бажання здобути вищу освіту. Однак здійснити це поки не представлялося можливим через фінансові труднощі. З цієї причини дівчина пішла на роботу, щоб досягти своєї заповітної мети, накопичити необхідну суму і вступити до університету.

Все змінилося на наступний робочий день Дайри. Опинившись в кафе, вона побачила Джона. На цей раз перед нею постає не пошарпаний новачок, а представницький і солідний чоловік. Під здивовані вигуки співробітників, він розкрив секрет. Потім з’ясувалося, що він є власником усіх закладів, що входять в його мережу. Дівчина сіла поруч з ним, і він коротко пояснив їй, що вирішив таким чином краще пізнати свою команду. Це можна було зробити, тільки втілившись під виглядом новачка, який не має досвіду роботи. Джон подякував дівчині за допомогу і ставлення до його роботи. Він перевів її на більш високу посаду, а також виділив кошти на навчання в інституті.