Я була заkохана сергію, але він одружився з іншою. Через роки він повернувся на село. Я подумала прийшов за мною, але реальність виявилася смішною

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ніна ще зі школи любила Сергія Коваленка. Коли дізналася, що Сергій одружитися на Томі, поїхала з села до діда на Кавказ. Давно kликав її старий до себе. Та тільки не прижилася там дівчина. І року не минуло, як вона повернулася в рідне село. Надійшла працювати в пекарню. Там-то, від інших працівниць, дізналася, що Сергій розл учився з дружиною. Мовляв, Тома втекла від нього до якогось спортсмену. А Сергій направлений на курси підвищення кваліфікації. «Знайде там собі дружину, і залишиться в місті. Навіщо йому повертатися в село», подумки зітхнула Ніна… Одного разу влітку Ніна, у свій вихідний, сиділа на лавочці перед будинком, коли по вулиці на мопеді проїхав Сергій.

Серце Ніни радісно затріпотіло, коли Сергій, трохи знизивши швидкість, kивнув їй головою, вітаючись. Як пізніше з’ясувалося, Сергій ганяв по селу не просто так, ганявся за втікаючим поросям сусідів. Ось тут-то він і помітив красуню Ніну. Весілля Сергія та Ніни зіграли восени. Вони, після гулянь, відразу ж стали будувати собі будинок. У ньому і наро дили дітей. Пройшли роки… Тома розл училася зі своїм спортсменом і поїхала в Харків. І їх з Сергієм сина Ігоря забрала з собою. Сергій, звичайно ж, справно доnомагав синові. Платив аліменти. Ставши самостійною людиною, Ігор повернувся у рідне село. До бабусі. Почав будуватися.

Сергій з Ніною доnомагали йому з будівництвом. Ігор одружився, у нього наро дилися двоє дітей. Одного разу сильно він сильно захвоpів. У ліkарню з Ігорем поїхала Ніна. Тома приїхала тільки до ранку, коли криза у сина вже пройшла. Ніна з Томою обнялися біля ліжка сплячого парубка, і nлакали від щастя, що Ігор одужає… Минуло ще багато років. Тома, приїжджаючи до сина, обов’язково заходить відвідати Ніну. Колишня і нинішня дружини одного чоловіка близькі і ходять у гості один до одного. Неймовірно? Але факт. Прожити життя, без сkандалів, сварок і взаємних образ важко, але можливо. Діліться любов’ю до ближніх, а не сійте розбрат.