Після сварки з Наталією Андрій знайшов дублікат ключів її квартири, і вирішив зробити їй несподіваний сюрприз. Ось чим усе скінчилося.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Пос варившись із дівчиною, Андрій з’їхав і винайняв нову квартиру. Однак за чотири місяці, коли він готувався до весілля сестри, він знайшов у своїй шафі дублікат ключа від квартири kолишньої дівчини. Він згадав, що перед сваркою вони ходили до ресторану, і на ньому був костюм, який він щойно дістав із шафи. Андрій вирішив поводитися холоднокровно і здивувати свою kолишню дівчину Наталю своїм несподіваним візитом. Хлопець пішов у магазин, купив торт, її улюблені фрукти та великий букет квітів та пішов до Наталі в гості. Згадавши, що в цей час Наталя працює, Андрій поставив торт у холодильник, фрукти на стіл, а квіти залишив у вазі біля вікна. Він також полагодив зламані дверцята шафи на кухні, перш ніж піти.

Потім Андрій повернувся додому і почав чекати, що буде далі. Увечері того ж дня Наталі зателефонувала до Андрія: — Вітання! Ти сьогодні приходив до мене у квартиру? Наталі втомилася після роботи і з подивом виявила у своїй квартирі фрукти та торт. Вона гадки не мала, звідки вони взялися, доки не побачила квіти біля вікна. Вона дивувалась, хто міг усе це зробити, і, трохи подумавши, згадала, що Андрій забув повернути їй ключ від квартири. Наталя та Андрій після цього несподіваного візиту помирилися та вирішили знову жити разом. До речі, на весілля сестри Андрія пара пішла разом. Ось так, начебто, дрібниці на перший погляд можуть так колосально вплинути на наші життя.