Мій друг вирішив пожартувати з своєї нареченої в день весілля. У результаті це коштувало йому дуже дорого.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ця історія трапилася з одним моїм близьким другом. Він нещодавно одружився, але я не зміг бути присутнім на його весіллі через відрядження. Коли я зустрів його через кілька днів після весілля, то був дуже здивований, побачивши його одного та сумного. Коли я запитав його, що трапилося, він розповів мені про розіграш, який він та його друзі влаштували під час весілля, щоб порадувати гостей та наречену.

План полягав у тому, що друзі запропонувати нареченому пляшку води, замасковану під горілку, і запитати його, чи щасливий він нарешті одружитися. Жартома мій друг сказав, що його змусили одружитися і випив усю пляшку. Усі засміялися, крім нареченої та її батьків. Наречена дала нареченому ляпас і поїхала з батьками, скасувавши весілля.

Вона не відповідала на його дзвінки та заблокувала його в соціальних мережах, а її батьки не дали йому можливості прийти та побачитися з нею особисто. Це був жa xливий жарт, і він коштував моєму другу одруження. Він шкодував про це, але було вже надто пізно. Мені було шкода його, але в той же час я не міг не відчувати, що він отримав те, на що заслужив.