Моя дружина постійно відмовляється спілкуватися з моїми рідними. Через це я часто потрапляю у незручні ситуації.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Я жив із дружиною та двома дітьми у двокімнатній квартирі. Наше спокійне життя змінилося, коли мій брат та його дівчина, які планували своє весілля, вирішили зупинитися у нас на кілька днів, щоб зробити покупки у столиці. Ми запропонували їм одну кімнату, що викликало невдоволення моєї дружини. Я спробував переконати дружину, що їхнє перебування тут тимчасове, і що вони є членами сім’ї, а не чужими людьми. Однак її настрій залишався кислим: вона з явним нетерпінням чекала їхнього від’їзду.

Незважаючи на їх дбайливий жест – готувати вечерю щовечора – ставлення моєї дружини не пом’якшилося. З того часу минуло два роки. Мій брат та його дружина Аня неодноразово запрошували нас у гості, причому Аня завжди намагалася потоваришувати з моєю дружиною Інгою. Однак Інга залишалася байдужою, можливо, на це вплинуло її власне виховання як єдиної дитини, яка не мала братів і сестер. Її небажання спілкуватися з моєю сім’єю поширювалося і на відмову від візитів до будинку мого брата.

А якщо я їхав один, дружина ображалася, що залишав її одну. Спроби обдурити її виявилися марними. Мій брат, відчувши напругу, перестав цікавитися моїми одиночними візитами і не наважувався приймати запрошення до нашої оселі, завжди посилаючись на зайнятість. Він розумів ситуацію, але вирішив позбавити мене прямої конфронтації. На жаль, я часто відчував себе незручно через поведінку дружини по відношенню до моєї родини. Незважаючи на свій дискомфорт, я відчуваю себе безсилим змінити ситуацію.