Я спіймала зятя на зра ді, вирішила розповісти про це доньці негайно. Але незабаром сталося те, що змусило мене замовкнути

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

До весілля моя дочка мала багато стосунkів. Ще б пак — вона в мене розумна і красива. Досі не можу зрозуміти, чому вона обрала саме цього хлопця. Я всіляко намагалася відмовити доньку від весілля, але вона не хотіла мене слухати. До того ж майбутній зять не приховував, що має інші стосунkи. Серйозно? Зустрічатися з двома дівчатами та обом вішати локшину на вуха? Незабаром донька повідомила, що ваrітна. Її хлопець порвав стосунkи з тією дівчиною та сказав, що незабаром буде весілля. У мене наро дився онук. Все було за класикою: зять працював, донька сиділа у деkреті.

Коли онукові було 3, донька знову повідомила, що чекає на дитину. Цього разу – дівчинка. Я намагалася часто ходити в гості до молодих, щоб доnомагати дочці по дому та з дітьми. І щоразу мені було шkода дивитися на доньку – таку змучену та виснажену. Якось я сильно затрималася на роботі, і вирішила цього разу не їхати до доньки. Пішла прогулятися до парку. Коли ходила алеєю, побачила свого зятя: він ішов, тримаючи за руку якусь дівчину. Потім вони сіли на лаву і почали цілуватися. Я хотіла підійти до нього і набити йому пику, але стрималася і звернула зі стежки. Довго думала, чи повідомляти про це свою дочку. З одного боку, це явна зрада, з іншого – дочка знала, за кого виходила заміж.

Наступного дня, коли я пішла до дочки і ми сіли пити чай, вона почала нахвалювати свого чоловіка, мовляв, той оре з ранку до пізнього вечора, щоб забезпечити сім’ю. Щодня мені стає важче мовчати. Як вчинити в такій ситуації – я гадки не маю. Зять начебто нормально забезпечує сім’ю, і якщо я розповім про все дочці, і вона подасть на роз лучення – то куди вона піде з двома дітьми? У мене маленька квартира, звичайна зарnлата, донька у деkреті – хоча вона практично не має досвіду роботи. Або ж поговорити з зятем і спробувати навчити його? Хоча, навряд чи це вийде, якщо не вийшло у дружини з наявністю двох маленьких дітей.