Коли донька зателефонувала батькові та попросила грошей на весілля, той не відмовив. Але зрештою вона не запросила батька на весілля.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Пізно ввечері Віра зателефонувала до Геннадія, коли він втомлено сидів у своєму кріслі після довгого робочого дня. Валентина, його дружина, простягла йому телефон і сказала: -Тобі дзвонять … Минуло більше року відколи Віра дзвонила востаннє, тому Геннадій вагався, перш ніж відповісти, але вирішив таки зняти трубку, думаючи, що, можливо, щось трапилося. Віра говорила з ним так, ніби вони говорили нещодавно, лише кілька днів тому. Вона оголосила, що одружується і їй потрібні гроші на весілля, припускаючи, що Геннадій доnоможе. Геннадій погодився доnомогти дочці та хотів запитати, хто наречений, але Віра вже повісила слухавку.

Геннадій давно знав, що мати Віри, Марина, з дитинства вселяла своїй дочці, що Геннадій – погана людина. Він намагався поговорити з Вірою і зрозуміти її думку, але це було марно. Незважаючи на його зусилля, вони віддалилися один від одного і зрештою роз лучилися. Після їхнього роз лучення Марина зателефонувала до Геннадія, щоб повідомити йому, що у неї від нього дитина. Геннадій продовжив своє життя і незабаром зустрів Валю, жінку, яка теж мала доньку від попереднього шлюбу. Вони поkохали одне одного і побралися. Валя спочатку вагалася, чи приймати пропозицію Геннадія, але зрештою погодилася.

Геннадій та Валя були щасливі разом, і в них народилася ще одна дочка. Геннадій, як і раніше, щомісяця давав Вірі гроші, хоча вони більше не були близькими. Віра закінчила коледж і перестала дзвонити батькові, бо була певна, що він її не любить. Геннадій сподівався, що Віра виросте і зрозуміє, що він завжди намагався бути для неї добрим батьком. Він часто грав з нею, коли вона була дитиною, і навіть куnив їй одного разу її улюблений велосипед. Хоча Віра в результаті не запросила Геннадія і Валю на своє весілля, але подружжя бажало їй всього найкращого і сподівалося, що вона буде щаслива зі своїм чоловіком.