Ди вно. Третє покоління двійнят в одній родині.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ця прекрасна сім’я подолала всі труднощі та вітала у своїй сім’ї третє покоління близнюків. Імовірність того, що таке може статися, дуже маленька. Етан та Ейлід наро дилися минулої середи до радості своїх батьків Дерека та Ешлі Уіттоп, яким по 30 років. У Уіттоп із Шотландії, є сестри-близнюки, Брога і Робі, обом по 21 рік, у той час як у мами Жаклін також є сестра-близнючка Елізабет МакКезі.

Лише два роки тому ліkар повідомив майбутній мамі, що її спіткає та сама доля. Вона, швидше за все, теж матиме близнюків. -Це дуже незвичайно для трьох поколінь сім’ї – мати близнюків, і це було цілковитим сюрпризом для нас: я б нізащо в це не повірила, якби мені повідомили про це рік тому. Після УЗД Уіттоп відправилася прямо до своєї мами, щоб повідомити їй новини.

-Ми приїхали до будинку моєї мами, і відразу показали їй знімок, але вона спочатку нічого не зрозуміла. -О, у вас тут дві фотографії, – раптом сказала жінка. Прекрасні діти народилися в лікарні Ніп’юеллс у Данді. Хоча вони влаштувалися в рідному будинку, Уіттопп визнає, що в майбутньому їм, можливо, доведеться шукати більший будинок, і вона вже обміняла свою маленьку машину на більшу модель.