Повернувшись з відпустки з kоханкою, Андрій зрозумів, що йому не хочеться повертатися додому. Він прийшов, щоб повідомити про це дружину, але там на нього чекав неприємний сюрприз

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Андрій, стоячи біля вікна у своєму офісі, був у піднесеному настрої після укладання вигідного контракту для своєї фірми. Нові співробітники, які були задоволені скромними зарплатами, зробили значний внесок у цей успіх. Андрій, який уклав угоду, чекав на суттєвий бонус. Увечері того ж дня він запросив свою секретарку Ганну відсвяткувати з ним у ресторані, натякнувши на можливу подорож до моря. Андрій завжди вважав за краще нехитрі стосунки, і Ганна, з її безтурботним характером, ідеально підходила для такого. Така перевага Андрія була викликана його дискомфортом до своєї дружини Марини, яка була розумною і начитаною, але постійно змушувала Андрія почуватися неповноцінним. Через кілька місяців Андрій та Марина поверталися машиною з поїздки до тещі. Марина сіла за кермо, бо Андрій був трохи п’яний.

На жвавому перехресті вони потрапили в автомобільну аварію: Андрій залишився неушкодженим, але Марину було госпіталізовано із серйозними травмами. Тепер Андрію, якому лише 35 років, довелося зіткнутися з необхідністю дбати про свою дружину. Марина, завжди добра і чуйна, часто ставила в основу допомогу іншим, а не домашні справи, на превелике розчарування Андрія. Після нещасного випадку друзі Марини спочатку згуртувалися довкола неї, але зрештою віддалилися, змусивши Андрія наймати медсестру. Стан Марини вимагав тривалого дорогого лікування, що ще більше обтяжувало Андрія, який все частіше знаходив причини, щоб уникнути своїх обов’язків. Бажаючи волі, Андрій якось вирішив зробити перерву, витративши свою премію на відпустку з Ганною. Повернувшись з відпустки на батьківщину, Андрій виявив, що йому не хочеться повертатися додому.

Він провів кілька днів у заміському будинку друга, що призвело до його запізнення на роботу та подальшої догани від начальника. Зрештою, Андрій повернувся додому, але лише для того, щоб виявити квартиру порожньою. Почувши шум на кухні, він побачив, що Марина стоїть на ногах і посміхається. Марина розповіла, що за відсутності Андрія вона зосередилася на своєму одужанні та навіть почала значно заробляти завдяки своїй новій роботі-онлайн. Вона навмисне тримала свій прогрес у секреті від Андрія, який не знав про її покращення. Марина люб’язно дозволила Андрію тимчасово пожити в квартирі, попрацювати її кур’єром по бізнесу, але дала зрозуміти, що їхнім стосункам прийшов кінець. Андрій, приголомшений незалежністю та рішучістю Марини, міг лише стояти здивовано, коли зрозумів, що дружина планує майбутнє без нього.