Алла багато років тому народила позашлюбну дитину і відмовилася від неї. А коли в неї вже було забезпечене життя, минуле раптом нагадало про себе.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Через місяць після свого 40-річчя Алла милувалась своїм відображенням, захоплюючись своєю молодістю. Вона жила в розкоші завдяки своєму чоловікові Антону, який мав невеликий, але прибутковий бізнес. Того вечора подружжя запланувало рідкісний похід у кіно з наступною вечерею в ресторані. Проте несподіваний гість – син Алли, від якого вона відмовилася 22 роки тому – порушив їхні плани… У минулому Алла жила зовсім іншим життям. В юності вона постійно стикалася з критикою з боку своєї тітки, у будинку якої вона жила.

Незважаючи на всі випробування, Алла знаходила розраду у літньому романі з Юрієм, який нещодавно приїхав до їхнього села. Коли наприкінці літа Юрію довелося виїхати, Алла виявила, що вагітна . Рідні не підтримали її, тітка навіть сказала Аллі, щоб вона відмовилася від дитини, або не поверталася з нею додому. В результаті Алла втекла до міста, залишивши новонародженого сина Андрія у дитячому будинку, маючи намір забрати його, як тільки знайде роботу та житло. Вона влаштувалася офіціанткою, де зустріла Антона, молодого бізнесмена. Побоюючись, що Антон, який був бездітним з власної волі, відкине її, дізнавшись про Андрія, Алла офіційно відмовилася від батьківських прав.

Через роки, зустрівшись зі своїм дорослим сином, Алла була вражена. Вона зізналася Антону у своєму минулому, і той вирішив з нею розлучитися. Незважаючи на запевнення Андрія про прощення, він зберіг дистанцію, залишивши Аллу на самоті. Розмірковуючи про своє минуле, Алла зрозуміла, яку ціну довелося їй заплатити за свої рішення. Зустрівши свого другого майбутнього чоловіка Миколу, Алла вирішила жити без таємниць із самого початку.