Сестра приїхала до нас у гості на Великдень і приголомшила нас своєю зухвалою заявою. Мій чоловік одразу поставив її на місце.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Мені 55 років, я вже літня жінка, яка вже довгий час живе окремо від своєї сестри Ярослави, якій 49 років. Ми бачимося тільки у свята, коли відвідуємо нашу маму. Моїй мамі 78 років, вона живе одна, тому що мій батько давно вже пішов із життя. Оскільки ми з чоловіком живемо поряд, ми допомагаємо мамі, хоч вона вже переписала будинок на нас із сестрою. Близько 8 років тому Ярослава наполягла, щоб мама заздалегідь оформила спадщину на нас, сказавши, що так буде спокійніше для всіх.

Коли я повернулася до села і вийшла заміж, сестра не захотіла повертатися до рідних країв і спробувала влаштуватися в місті. Мама дуже любить Ярославу, часто їздить до неї, возить продукти в сумках, дає їй гроші. Але мій чоловік завжди був проти цього: адже у нас великий город, ми збираємо врожай, і мама, не замислюючись, все відправляє сестрі. Але ми з цим мирилися заради миру в сім’ї.

Однак цього року Ярослава приїхала на Великдень і сказала, що нам треба поговорити . Вона запропонувала продати будинок моєї матері, тому що їй терміново потрібні гроші. Мій чоловік втрутився і сказав, що не дозволить продати будинок, тому що для мами важливо жити у власному будинку, і ми, можливо, незабаром переїдемо до неї, щоб у разі потреби подбати про неї. Ярославі це не сподобалося, і вона пішла, нічого не пояснивши нашій мамі, але сильно засмутивши її. Я не розумію, як моя сестра могла бути такою черствою.