Свекруха мені посміхалася в обличчя. Я вважала, що вона близька мені людина, член сім’ї. Але чоловік мені сказав, що не потрібно багато про що ділитися з його матір’ю. Спершу я не розуміла чому, але після nологів все стало зрозуміло.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

З Михайлом ми одружилися з великого kохання, були знайомі ще з першого курсу, але спочатку просто дружили. Після закінчення університету Мишко зробив мені пропозицію. Коли я погодилася, я й не підозрювала, що Мишко буде чудовим чоловіком. Відразу після укладання шлюбу, Мишко зробив усе, щоб ми жили окремо. Я спочатку не зрозуміла, чому він так намагається заради цього, його батьки на перший погляд здалися мені добрими людьми.

Свекруха мені посміхалася в обличчя. Я вважала, що вона близька мені людина, член сім’ї. Але Мишко мені казав: -Олен, слухай, ти з мамою занадто багато чим ділишся, не потрібно так. -Чому? Вона нам не чужа! Я зрозуміла, чому він так казав, коли з’явився син. Я недовго сиділа в деkреті, коли синові рік виповнилося, вийшла на роботу, адже свекруха послужливо погодилася з ним посидіти.

До 5 років вона з ним сиділа, доки я була на роботі. Тільки нещодавно я зрозуміла, що вона робить. Вона налаштовує nроти мене мого сина! Він нещодавно оголосив, що я погана мати, покинула його і пішла на роботу. Очевидно, що це не слова п’ятирічної дитини, він повторює за свекрухою. Яке ж було моє здивування, коли я з’ясувала, що і всім знайомим вона про мене розповідає всякі небилиці. Дуже неприємно було таке виявити, я й не знала, що людина може бути такою лицемірною.