Поки Інна готувала вечерю, до неї постукала чергова коханка чоловіка. Інна зітхнувши пішла відчиняти двері.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Інна була на кухні, коли задзвонив її телефон. Її чоловік раніше написав повідомлення про те, що пізно повернеться додому та хоче легку вечерю. Це повідомлення було іншим: “Відпусти його, він втратив до тебе інтерес. Він мій!” Інна не здивувалась: її чоловік, викладач в університеті, часто ставав любовним пунктиком студенток. Спочатку її це турбувало, але потім вона звикла. В’ячеслав був гарний, навіть після п’ятнадцяти років шлюбу. Інні було 35, а йому майже 40, але виглядав він набагато молодшим. До того ж у нього все ще було серце невинної дитини.

Зазвичай такі дівчата відступали, зіткнувшись із байдужістю В’ячеслава та холодною поведінкою Інни. Однак ця дівчина наполягала, навіть прийшла до них у будинок. – Він мій, – сказала вона. – Ви, мабуть, помилилися будинком, – з сарказмом відповіла Інна. Інна вивчала дівчину. Хоча вона була непоказною і з сумнівною зачіскою з минулого десятиліття, її очі зачаровували. Інна подумала, що, якщо зробити макіяж, вона мала всі шанси стати карколомною красунею. – Я в правильному місці, – впевнено відповіла непрохана гостя, – він хоче мати від мене дітей!

– Ви здається міцним горішком, – з таким же сарказмом посміхнулася Інна, – чай чи, може, щось міцніше? – Я веду здоровий спосіб життя на відміну від деяких, – огризнулася вона. – Добре. То ти готова до життя з ним? Ти знаєш, що у В’ячеслава… – Слави, – поправила дівчина. – Слава… є обмеження в харчуванні. Жодних солодощів, солі та смаженої їжі. Йому потрібна вівсянка вранці, міцний сон і чистий, випрасований одяг щодня. Він не любить дарувати подарунки та квіти, не любить вечірки… А коли він хворий, він як дитина. Ти маєш дбати про нього день і ніч. Для нього ти щодня маєш бути при параді, ніякого повсякденного одягу. А відпустка? Забудь про це, зазвичай він працює на дачі у мами.

До речі, про його маму їй неможливо догодити, і вона скоро переїде до нас. Готова до цього? – Досить! – Дівчина вибігла на сходовий майданчик, грюкнувши дверима. Незабаром після цього В’ячеслав прийшов додому з букетом для Інни і, попри те, що Інна сказала дівчині, повечеряв із нею «шкідливою їжею». Ця вечеря для них була особливою, адже вже наступного ранку вони летіли на море. Інна збиралася там розповісти чоловікові про швидке поповнення в їх сім’ї, а от свекруха про це вже знала… вона взагалі все першою дізнавалася, адже була також найкращою подружкою своєї невістки.