Під час покупки квартири свати сказали, що зараз грошей у них замало і вони потім повернуть свою частку Віталію. Він зрозумів, що відбувається і вчинив мудро

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Коли Ярослав і Валерія одружилися, постало питання про квартиру. У Валерії тато фінансовий директор. Він з самого початку пропонував купити квартиру для дочки ще до весілля. Свати не погоджувалися. Говорили, що потім разом купимо. Але пройшов рік, ніхто не згадує про обіцянку купити житло. Лише коли діти підняли цю тему, почали знову обговорювати. Мама Ярослава наполягала, щоб квартиру записали на обох. Взагалі-то Віталій Сергійович не проти, щоб свати самі купили квартиру і нехай записують на свого сина. Але чомусь вони чекають. Коли чоловік показав Валерії і Ярославу квартири з яких потрібно вибрати вподобану одну.

Валерія вибрала квартиру. Сказала, що буде жити тільки в цій квартирі. Ярослав мовчки спостерігав. Він відійшов убік і подзвонив по телефону мамі. Розповів скільки коштує квартира, яку вибрала дружина. Потім довго слухав, що говорила мати. Повернувшись, сказав Віталію Сергійовичу, що його батьки погоджуються. Ось тільки зараз грошей у них замало. І якщо Віталій Сергійович заплатить повністю за квартиру, то мама потім поверне свою частку Віталію Сергійовичу. Тесть вислухав, кивнув і сказав: – Я оплачу покупку. Через деякий час молоді переїжджали в нову квартиру. Вони розставляли меблі на свій смак. Тато Валерії задоволений, що догодив доньці.

Сьогодні ввечері збереться вся сім’я в квартирі молодих, щоб подивитися, як ті влаштувалися. Прийшли, подивилися, сіли за стіл. Мама Ярослава попросила документи на квартиру. Хоче подивитися. Валерія знизала плечима, і принесла документи. Мама Ярослава зблідла на очах, коли побачила на кого оформлена квартира. А оформлена вона на Валерію. Віталій Сергійович незворушно дивився на сваху. Потім сказав: – Коли повернете обіцяну половину грошей, тоді і переоформимо на двох. Я заплатив сам, тому моя дочка буде повністю володіти квартирою. Проти Ярослава у мене немає нічого, але і обманювати себе не дозволю. Мама Ярослава сиділа мовчки, не вийшло, що вона задумала.