Коли я була в декреті, чоловік дорікав мене за нові покупки. А коли я вирішила знайти собі роботу, він повівся занадто підло

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

До того, як я вийшла в декрет у нас з чоловіком все було добре, у фінансовому плані також. Я і подумати не могла, що коли-небудь ми так сильно можемо посваритися через гроші. До пологів я добре заробляла, але менше чоловіка. Ми наші зарплати складали в тумбочку, а потім загальні накопичення витрачали на наш відпочинок. Все було чесно.

А коли я завагітніла, то пішла в декрет, але все ж отримувала виплати на дитину, так що наша сімейна тумбочка фінансів продовжувала поповнюватися. Коли виплати на дитину закінчилися, то чоловік відчув, що на одну його зарплату нам живеться туго. Я звикла, що ми можемо дозволити собі смачну вечерю або купити щось з одягу не тому, що потрібно, а тому що хочеться.

А тепер чоловік став обмежувати мене в грошах. Я приготувала на вечерю курку, а чоловік мені каже: — У нас що якесь свято? Ти з чого раптом курку купила? Могли б просто макаронами обійтися. Потім мені захотілося купити джинси, старі вже були не за розміром. Тоді чоловік мені сказав, що краще б я схудла.

Так і на їжі заощадимо, і купувати нічого не потрібно. Це була моя остання крапля терпіння, я вирішила знайти собі роботу. Стала працювати оператором в одній компанії, потрібно було пару годин вранці і ввечері обдзвонювати клієнтів. Мені це підходило, адже дзвонити я можу з дому, тому я завжди поруч з дитиною.

Але ось чоловік мій крок знайти роботу сприйняв образливо. — А чого тобі не вистачало? Курку їж коли хочеш, джинси тобі все ж купили … я що погано тебе утримую? Але я втомилася фінансово залежати від чоловіка, тому з нової роботи йти не збираюся.