Три роки тому син привів до нас невістку. Я накрила стіл, ми її тепло зустріли. А потім Борис сказав, щоб ми добре ставилися до його дружини він завжди буде на її боці

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Три роки тому син привів до нас знайомити майбутню невістку. Борис сказав відразу, щоб ми добре до неї ставилися, і він завжди буде на боці своєї дружини. Борис шкодував свою Марічку, адже батько у неї був поганий, мама мала аж 7 дітей, Марічка була найстаршою і їй доводилося доглядати за молодшими, життя у неї було непросте.

Я підготувала смачний стіл і ми з чоловіком тепло зустріли майбутню дружину свого сина. — Ми будемо орендувати маленьку кімнату з Борисом, щоб не тіснитися і не заважати вам, — спокійно сказала мені Маша. Я відповіла, що в цьому немає потреби, адже від моєї мами нам дісталася однокімнатна квартира. Ми її здаємо в оренду і можемо сказати квартирантам, щоб вони звільнили її.

А до весілля ми вирішили з чоловіком зробити там невеликий ремонт. Молоді весілля не робили, адже грошей особливо не мали, та й з родини невістки ніхто приїжджати не збирався. Ми просто відсвяткували одруження сина у себе вдома в сімейному колі.

Борис з Марічкою стали жити в квартирі бабусі. Все начебто добре у них, непогано заробляють обидва, але в квартирі нічого не змінюється. Висять старі штори, потертий ще бабусин диван, пощерблені тарілки і криві вилки. Зате Маша ходить по дорогих салонах, модно одягається, має шикарну шубу, діти люблять ходити в кафе, постійно замовляють піцу і суші.

Часто син просить у мене позичити гроші, адже, незважаючи на їх хороші зарплати, грошей їм не вистачає ніколи. Ми з чоловіком гроші позичаємо, син віддає, а в наступному місяці знову приходить, знову одне і те ж прохання. Одного разу мені зателефонувала невістка і стала просити, щоб я дала їй постільну білизну, хоча б стару, адже до неї приїде молодша сестра і брат в гості, а ліжка зовсім немає для них.

Я вже не хотіла мовчати і сказала, що так жити не можна. Вони красиво одягаються, гаджети нові, дорогі, продукти всякі, кафе, ресторани, салони краси. А про завтрашній день хіба хтось думає? Я сказала невістці, що постільної білизни не дам, вона сама повинна бути господинею.

Як це не мати такого будинку? Сидять на готовому, а про майбутнє не думають зовсім. Невістка поклала телефон, а через 2 години син прийшов до мене. Борис сказав, щоб я більше не розмовляла так з його дружиною, він хоче зробити її життя щасливим, адже вона солодше морквини в своєму житті нічого не їла, йому шкода дружини і він все купує для неї.

Уже 2 місяці Борис з Марічкою з нами не розмовляють. А недавно я від чужих людей дізналася, що невістка чекає дитину. Сумно стало від того, що діти навіть не повідомили нам про це: ми стільки для них зробили. Звичайно, я піду сама миритися до них, адже у мене буде внук або внучка. Але, все одно, мені не подобається, як діти живуть. Чи буде вистачати їм грошей на дитину?