Гліб давно хотів подати на розлучення . І ось останньою краплею для нього став борщ, який Ірина випадково пролила на Гліба, прямо перед важливою зустріччю під час обіду.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ще при весіллі, Ірина думала, що шлюб із Глібом триватиме довго, і вони щиро любитимуть одне одного. Іра з Глібом були знайомі ще зі школи і з тих часів любили один одного, проте зізнатися боялися. Дійшли так до самого університету, і лише на останньому курсі Гліб вирішив зізнатися, і не дарма. Після весілля вони купили собі квартиру, адже на той момент обидва працювали і жили на широку ногу.

Гліб дуже любив дружину, постійно балував її, освідчувався їй у коханні та робив компліменти. Але зараз Гліб думає, що він розбалував Іру. А все почалося з того, що Ірина завагітніла. Усі родичі та друзі були неймовірно раді цій новині. І ось, за 9 місяців у пари з’явилася дитина. Гліб при першій же нагоді приходив з роботи раніше, щоб пограти з сином до його сну, тільки з часом він також став помічати щось дивне.

У Ірини як був живіт під час вагітності, так і залишився. Вагітна вона не була, просто втратила свою колишню форму. Ірина стала неймовірною ледаркою. Дитина ходила постійно в брудних підгузниках, чи бачите, у Ірини голова боліла, хай Гліб розбереться. Останньою краплею для Гліба став борщ, який Ірина випадково пролила на Гліба, просто перед важливою зустріччю, під час обіду.

Гліб просто не зміг стримати себе в руках. Вона була огидною домогосподаркою та матір’ю. Тоді, після серйозної розмови, пара вирішила, що краще розлучитися, ніж продовжити жити з людиною, яку не любиш. Навіть зараз, після розлучення, Гліб робить усе, щоб забезпечити щасливе дитинство своїй дитині.