Після довгого декрету Юля вирішила вийти на роботу. Дізнавшись про це, свекруха покликала її до себе і відкрила якусь таємницю.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Останній місяць Юля активно шукала роботу. Тільки хто візьме матір двох дітей та ще й без досвіду. Останні дев’ять років вона провела вдома. Їй набридло сидіти вдома. Втомилася від каструль, сковорідок, дитячих книг та іграшок. Юля сильно погладшала. Треба було щось із цим робити. Було дев′ять годин ранку. Наталя Семенівна чекала на Юлю. Вони обнялися.

Невістка зі свекрухою були у добрих стосунках. Свекруха завжди одягалася яскраво та стильно. Все в її житті було складно: люблячий чоловік, щасливий син. Всі один одного дбали. Кілька років тому чоловік зробив Наталі Семенівні подарунок – власний бізнес – магазин із біжутерією. Юля зізналася свекрусі, що терміново шукає роботу. Але її ніхто не бере. Сильно погладшала, і освіта без досвіду.

Наталя Семенівна зраділа і запропонувала невістці попрацювати з нею. Вона все одно шукає напарницю і вигадає для неї зручний графік. Юля замислилась. Неочікувана пропозиція. Свекруха кілька років управляє магазином. Потрібно трохи навчитися. Наталя Семенівна протягом години інструктувала невістку, гортала перед нею каталоги, пояснювала все. Юля одразу спалахнула.

Юля колись планувала бути домогосподаркою. Але тепер хоче працювати та розпоряджатися своїми грошима. Набридло цілодобове ув’язнення. Але чоловік не поділяв захоплення дружини. -Чого тобі не вистачає? А діти? Марк уже виріс. До школи ходить і доглядає сестричку. -Краще б у спортзал сходила від нудьги. Юлі було неприємно це чути . Зранку Юля вже була біля магазину. Вона змогла сама обслужити кілька людей. Їй усе сподобалося.

Радісна та щаслива вона поїхала додому. За пару тижнів Юля влилася у колектив, освоїлася. Почала отримувати зарплату. Через місяць свекруха захворіла. Невістка почала працювати на повну. Наталя Семенівна вирішила з’їздити до санаторію, а справи передала Юлі. Вона не чекала такої довіри до себе. Свекруха була відсутня два тижні. Юля вправно справлялася з роботою. Через кілька років свекруха пішла на спокій, передавши справи невістці. І з того часу справи лише процвітають.