Я був закоханий по вуха, і тільки тоді, коли кохана обманула мене і залишила ні з чим, у мене відкрилися очі

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Сиджу я перед затухаючим екраном телевізора і думаю про своє життя. У свої 45 років я домігся багато чого: трикімнатна квартира в центрі міста, машина, престижна посада. У мене дві вищих освіти, улюблене хобі, багато друзів і колег. Я був ідеальним чоловіком для багатьох. Коли мені було 35 років, я закохався блискавично. Не бачив нікого, крім неї.

Красива і доглянута, дівчина з обкладинки. Вона була на кілька років мене молодше, не вчилася і не працювала. Спочатку я на це не звернув уваги ,і від любові «летів» до неї кожен день, не помічаючи багато деталей. Вона не вміла готувати, не любила займатися будинком. Всі домашні клопоти я взяв на себе. Любов затьмарила мій розум, я закривав на все очі.

Її дуже часто не було вдома(An/K): вона то з подругами гуляла, то у мами в гостях була, то в салон краси ходила. Витрачала величезні гроші на непотрібні речі, брала навіть ті гроші, які я відкладав на наше з нею майбутнє. Вона навіть не вибачалася, просто говорила, що їй потрібні ці гроші. Такі випадки повторювалися неодноразово. Вона зникла через рік відносин, прихопивши з собою чималу суму, яку я старанно збирав на здійснення її мрії.

Після цього випадку у мене остаточно відкрилися очі. Минуло багато років, я до сих пір самотній. Скажіть мені, де в наш час зустріти красиву, ласкаву, домашню дівчину, з якою моє холостяцьке життя перетворилося б в справжнє сімейне життя? І чи є ще дівчата, які люблять і вміють готувати, створювати домашній затишок та бути вірним союзником чоловікам?