Мій другий чоловік мене заспокоїв і сказав, що він готовий прийняти мого сина, тому що любить мене і дітей . Але потім я помітила, що він ставить різницю між моїм сином і своєю дочкою.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Для мене було дуже складно, але я подала на розлучення, майно, накопичене на момент нашого шлюбу, поділили на дві частини. Я отримала свою частку, взяла свого сина, поїхала до своїх батьків. Добре, хоч мама мене зрозуміла, допомогла з вихованням сина і завдяки їй я відразу ж приступила до роботи; мені дуже потрібні були гроші, тому я готова була залишити свою дитину на якийсь час і зайнятися заробітком.

Пройшло три роки з моменту мого розлучення, я зустріла прекрасного чоловіка, він почав красиво доглядати за мною, я думала, що моє життя, нарешті, може налагодитися. Я одразу сказала нареченому, що маю сина від першого шлюбу; він мене заспокоїв і сказав, що він готовий прийняти мого сина, бо любить мене та дітей.

У свою чергу, він зізнався, що насправді він теж має дочку від першої дружини, і вона живе разом з ним. Ми відразу ж подали заяву до РАГСу; я думала, що діти порозуміються один з одним. Здавалося б, що все було чудово, я добре прийняла його дочку, він — мого сина, але потім я помітила, що він ставить різницю між моїм сином і своєю дочкою.

Син все це відчував і йому було ніяково, він не міг зрозуміти, чому його тато так його не любить. Навіть на день народження дочки, чоловік влаштовує особливе свято, а для мого сина – нічого, він просто дарує подарунок та вітає його. Я намагалася поговорити з ним, а він просто відповідає, що мені здається, хоч неможливо, щоб було стільки збігів.