Зять з тещею стояли на балконі, як раптом зятеві в голову прийшла одна геніальна думка. Ось тільки теща трохи з пантелику не збилася від цього

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

— Мама, я вам не заважатиму? — запитав зять Антоніну. — Не завадиш — так само чемно відповіла теща. Розуміючи, що заподіює тещі незручність своєю присутністю, зять сказав: — Я трохи постою на балконі. Потрібно розгледіти дещо. І відразу піду. — Нічого страшного. Пара кілька хвилин стояла мовчки, але теща не спускала очей з зятя, який уважно дивився на вулицю. — Мамо, як ви думаєте: за скільки секунд людина долетить до землі, якщо скинутися з 6-ого поверху? — В сенсі? — Ну, наприклад: жінка вашої статури і ваги, швидко досягне землі, чи не дуже? Думаю, секунди три — не більше … Він задумливо глянув на тещу, яка сиділа в заціпенінні, і мовчки повернувся на кухню.

Антоніні дуже хотілося в туалет, але вона вирішила перетерпіти, поки зійде напруга. Нарешті, трохи заспокоївшись, вона пішла в туалет, і дуже довго там сиділа, роздумуючи про подію хвилинами раніше. «Швидше б дочка повернулася» — подумала жінка, коли пролунав дверний дзвінок. Вона побігла до дверей, і обняла дочку: — Твій чоловік з глузду з’їхав, Таня! — Що сталося? — Він хоче… — Таня! -крикнув чоловік. — Нарешті повернулася. Іди сюди. — Не ходи туди — прошепотіла Антоніна. — Він тебе з балкона хоче… — Я якраз про це, — перервав її зять. — Таня, як ти думаєш: чи довго буде летіти товста жінка до землі, якщо її скинути з 6-ого поверху?

— Думаю, секунди 3… — Ну, блін, це ж дуже швидко. Я не встигну… — Та не хвилюйся ти! Тобі нічого робити не потрібно буде… Тут Антоніна вже не витримала: — Таня, що відбувається? Ти з ним заодно? — Мамо, ти про що? — Це я вас хочу запитати: ви хочете позбутися від мене? -Мама! Ти що, знову забула? Твій зять -актор. За сценарієм, він повинен зловити жінку, яка нібито зістрибує з 6-ого поверху… Гей, артист! Ти знову мою маму налякав. Я тобі скільки разів говорила… Зять не дослухав. Просто махнув рукою і пішов у свою кімнату – заучувати матеріал для завтрашніх зйомок.