Чоловік втомився від безладу в будинку і викликав прибиральниць, але у нього в голові вже був готовий план як провчити дружину.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Стелла стверджує, що у них з чоловіком були проблеми з приводу прибирання. В її домі панує розруха. Він зв инувачував її в багнюці. А вона відповідала: — У мене немає на це часу, у мене дитина. Ролі в сім’ї Стелли і Антона традиційні: чоловік працює, а Стелла доглядає за дитиною. Стелла — приrоломшлива мати, яка багато займається з дитиною, читає, грає. Однак вона жахлива господиня. Її чоловік постійно докоряє її за це. Стелла не скаржиться: грошей, які отримує від чоловіка, вистачає на їжу, одяг для себе і дитини, і інші побутові витрати.

Все було б добре, якби не постійні причіпки чоловіка з приводу прибирання. Він сказав, що так жити неможливо. Він працює на напруженій роботі і коли повертається додому, виявляє стопку немитого посуду, речі розкидані, їжі немає. Антон взяв і викликав для прибирання трьох жінок. Вони вичистили все. Стелла не впізнала свою квартиру. Тут все блищало. Чоловік каже — нехай вони щотижня приходять мити! Так і жили вони місяць. Чоловік перестав бурчати. Будинок був бездоганно доглянутий. В день зарплати Антон поклав на картку дружини сміхотворну суму грошей.

Вона набирає номер чоловіка. Що це гроші на карті, запитує вона? Як звичайно, зарплата, — пояснює він. Але він вичитав — за прибирання, за вечері, за прання. Чоловік дав їй урок. Стелла була приголомшена! — Антон, я буду платити за квартиру, інтернет і світло, і що у мене залишиться? Я не знаю, чим буду годувати дитину. Вона також збиралася придбати деякі речі. Чоловік заявив — ну, в цьому місяці менше їсти, і ніяких речей. — Ти повинна розуміти, що гроші не з’являються з повітря. Нам доведеться найняти робочу силу і сидіти на хлібі і воді. Що ви думаєте про покарання домогосподарки? Чи правильно робить чоловік?