Жінка вперше тримає на руках своїх четверняшок. Подивіться її реакцію

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Для батьків, у яких 1-2 дитини, однієї думки, що у них було б четверо, цього було б достатньо для появи сивого волосся. Сім’ї, де є близнюки, переживають період виховання двох дітей одночасно. Тепер уявіть собі цю маму, яка наро дила четверню.

Ешлі та її чоловік Тайсон намагалися завести дитину протягом восьми років, і після невд алих спроб вони вирішили відкласти rроші на екстраkорпоральне заnліднення. На їхню радість, вона заваrітніла, і майбутні батьки вирушили на перше УЗД, тільки щоб дізнатися, що вона чекала не одного, а відразу чотирьох. Реакція Ешлі на цю новину була знята Тайсоном на камеру, і ці кадри стали вірусними в Інтернеті.

Зверніть увагу, з якою любов’ю нова матуся обіймає своїх чарівних малюків, і вони вп’ятьох вперше насолоджуються особливим часом разом. Маленькі леді затишно влаштувалися на руках у своєї матері. Сяюча матуся виглядає такою щасливою, адже вона нарешті тримає своїх малюків на руках. Інді, Есме, Скарлетт і Еві — сестри є героями каналу YouTube, створеного їх мамою і татом.Чи знаєте ви, що ймовірність наро дження четверняшек становить 1 до 800 000? А шанси на народження ідентичних четверняшок рівні 1 до 15 мільйонів!