Я потай від чоловіка працювала. Якось він прийшов додому раніше, і застав мене за роботою

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Я була дуже слухняною старалася _ догодити во всім своєю свекрухи; всі що говорив чоловік, було для мене законом. Спочатку всі було добре, але потім, з народженням дітей, я вже не могла як і раніше займатися прибиранням; жили ми окремо від свекрухи, але вона часто бувала у нас, у неї навіть були ключі. Так вже вийшло, що, поки я біля кладу спати доньку, прокинувся син; хата був неприбраний, я, можна, можливо сказати, тиждень не спала. У цей момент двері відкрилася і увійшла свекруха, яка відразу ж накинулась на мене зі звинуваченнями — на кого я перетворилася, за собою не стежу; вона навіть сказала, що хата мій перетворився на смітник.

я не стала заперечувати _ _ хотіла сkандалу, сказала, що простота з дітьми не встигаю. Свекруха не могла зрозуміти мене, та й звідки: у неї був єдиний син, якого виховувала та ростила бабуся. Вона початку читати нотації та лекції, а ввечері прийшов чоловік — незадоволений з роботи, сказав, що я взагалі його не привертаю в такому вигляді, а потім вимагав їжу. всі частіше та частіше я чула від чоловіка, що разом з дітьми сиджу на його шиї, що сама нічого собою не уявляю. Я розуміла, що мені потрібно влаштуватися на роботу, але я була ме дсестрою, багато не змогла б заробити, та й чоловік не дозволяв. Я прийняла Рішення стати майстром манікюру — І в мене добре вийшло.

О бучилась, стала брати клієнтів на будинок; чоловік не підозрював, що я працюю, а в мене з’явились постійні відвідувачі – і я поступово стала добре заробляти. Якось до мені прийшла доглянута, літня дама; чоловік повернувся з роботи раніше, застав мене за роботою та (An/K) влаштував сkандал. А та ж жінка просила, навіщо я взагалі витрачаю свої нерви на такого чоловіка; я зрозуміла, що _ вона права. Чоловіка сказала, щоб речі збирав і йшов до своєї мамі, вона ж ідеальна. А згодом виявилося, що свекруха вигнала його зі словами, щоб він повернувся і попросив вибачення, але я не стала його прощати. Зараз у мене _ є забезпечені щасливі діти, і я, яка слідує _ за собою.