Ми з чоловіком купили дорогий подарунок і подолали довгу дорогу з дітьми, щоб привітати мого батька з ювілеєм. Але тому, що зробила мачуха, жодного пояснення не має.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Після того, як мій батько ро злучився з моєю матір’ю, він знову одружився, і у нього народилася дочка, з якою я дуже добре ладнала — як з рідною сестрою. Моя мачуха, Катерина, була гарною жінкою та чудовою господинею. Я вийшла заміж у 21 рік і переїхала, тому не часто відвідувала своїх батьків. Ми бачилися тільки на днях народження та святах. Якось ми вирішили відвідати мого батька напередодні його річниці. Ми з чоловіком купили дорогий подарунок, зібрали дітей і їхали три години, щоб дістатися їхнього дому. Ми були здивовані, виявивши, що вечірка вже в ро зпалі, а моя мачуха наказала всім починати без нас. Вона одразу ж запитала: чи принесли ми те, що вона просила і взяла в руки подарунки, не звернувши уваги на наших дітей.

Ми привітали мого батька, який був щасливий бачити нас. Серед гостей було багато родичів та сусідів, які питали, як у нас справи, та хвалили моїх дітей. Але мачуха те й робила, що хвалилася досягненнями моєї сестри, перебивала мене щоразу, коли я намагалася щось сказати. Навіть чоловік помітив її дивну поведінку і спитав, чи не ревнує вона до батька. Ми провели в домі мого батька одну ніч, а мачуха майже не ро змовляла зі мною і повністю зосередилася тільки на моїй сестрі. Дорогою додому мій чоловік припустив, що моя мачуха заздрить моєму стабільному життю, тоді як моя сестра все ще залежить від них. Я не хотіла у це вірити, але в цьому була частка правди. Я завжди цінувала мачуху і сестру, але була роз чарована їх поведінкою.