Весілля проходило дуже добре, поки в розпал свята тітка Оксани не вирішила зажадати у нареі, що нібито в неї заборгував її покійний батько.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Оксана та Данило планували незабаром одружитися та збиралися жити у просторому будинку батьків Оксани. Вони старанно готувалися до свого весілля, намагаючись заощаджувати гроші скрізь, де тільки могли. У день весілля зібралася вся родина, і всі принесли подарунки та гроші для молодят. Проте тітка Оксани, Одарка, влаштувала сцену під час святкування. Вона звинуватила Оксану в тому, що її сім’я заборгувала їй гроші: вона стверджувала, що покійний батько Оксани зайняв у неї велику суму грошей і не повернув її. Оксана була приголомшена звинуваченнями та не могла знайти слів для відповіді.

Наступного дня тітка Одарка знову зателефонувала Оксані, вимагаючи оnлати борrу. Оксана була збентежена і не знала, що робити, бо їй не було до кого звернутися за доnомогою. За життя її батьки ніколи не згадували про жодний борг, та й не було бабусі з дідусем або інших родичів, які могли б пролити світло на ситуацію. Звинувачення тітки Одарки зіпсувало весільне свято Оксани, і тепер вона залишилася з питаннями без відповідей і невпевненістю в тому, чи справді її батько брав гроші у своєі сестри. Можливо вона зможе знайти потрібну су му. Але де гарантії того, що тітка не придумала цю ситуацію?