Батьки моєї майбутньої дружини пообіцяли подарувати нам на весілля квартиру. Але те, що ми отримали, було важко назвати житлом.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Будучи 18-річним юнаком, я сильно закохався в Аню, яка була старша за мене на три роки. Нас пов’язували міцні узи, побудовані на взаємній повазі та розумінні. Ми одружилися, і наше кохання міцніло з кожним днем, що призвело нас до створення сім’ї. Перед весіллям батьки Ані пообіцяли надати нам квартиру, позбавивши нас турбот про житло, дозволивши зосередитися на роботі та навчанні. На жаль, після того, як ми побралися, квартиру ми так і не побачили. Натомість нам виділили старий будинок на околиці села без під’їзної дороги. Незважаючи на наше розчарування, я вирішив, що все добре і пішов вчитися і працювати неповний робочий день.

Я влаштувався на дві роботи, та й Аня працювала не покладаючи рук. Нам вдалося зібрати достатньо грошей, щоб збудувати власний будинок у найкоротші терміни. Ми довгий час жили з батьками Ані, що стало постійним джерелом конфліктів. Проте ми витримали це, щоб заощадити гроші. Однак одного разу я прийшов додому і побачив, що Аня гірко плаче. Вона розповіла, що її батьки вимагали, щоб ми заплатили за стару халупу, яку вони нам дали, за яку ми вже платили. Вони хотіли всю суму, яка була набагато більшою, ніж коштував будинок. Ми віддали їм лише невелику частину наших заощаджень

і Аня була засмучена поведінкою своїх батьків. З’ясувалося, що квартиру вони пообіцяли молодшій дочці Ірі, яка виходила заміж, і їм потрібно було терміново відремонтувати її. Я не міг зрозуміти, чому батьки Ані не любили свою старшу дочку так само сильно, як молодшу. Я твердо вирішив, що скоро ми переїдемо до села у власний будинок, окремий і незалежний від батьків Ані. Ми подбали про те, щоб будинок був офіційно оформлений на Аню, і ніхто більше не мав на нього жодних прав.