Через 20 років після трагічної загибелі нашого сина, на порозі нашого будинку з’явився хлопець, напрочуд схожий на нього. Ми й уявити не могли, яка історія стояла за всім цим.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ми з чоловіком завжди мріяли про онуків, але наш син Адам так і не одружився, все ще сподіваючись знайти таке ж міцне кохання, як у нас. Ми одружилися молодими, у 18 і 20 років відповідно, і все життя насолоджувалися своєю любов’ю. Хоча Адам обіцяв нам спільну відпустку, але мій чоловік мав на цей термін багато інших планів. Під час відпустки на морі Адам схвильовано розповів мені телефоном, що зустрів там дівчину Олесю — сироту, продавщицю морозива. У мене були сумніви з цього приводу: я запитувала себе, чи підходить вона моєму синові.

Але Адам бачив її внутрішню красу та доброту. На жаль, Адам загинув через пару днів внаслідок нещасного випадку, повертаючись із тієї відпустки. І ось, через 20 років, на порозі нашого будинку з’явився хлопець на ім’я Адам, напрочуд схожий на нашого сина. За ним йшла Олеся, яка розповіла, що познайомилася з нашим сином на пляжі 20 років тому. Не підозрюючи про його фатальну аварію, вона була на той момент вагітна його дитиною. Побоюючись засудження, вона залишила дитину, назвавши її Адамом, і за допомогою свого дядька незабаром стала досвідченим лікарем.

Емоції зашкалювали, коли ми вітали їх у нашому домі. Вдячний за їхній візит, мій чоловік пошкодував, що вони не з’явилися раніше. Вони стали нам рідними, збагативши наше життя. Поки ми з нетерпінням чекаємо на весілля юного Адама, наші дні сповнені любов’ю. Незважаючи на наш затяжний біль через втрату нашого сина, його спадщина висвітлює наш світ. Я закликаю всіх цінувати кожну мить, проведену з близькими, оскільки життя справді непередбачуване…