Микола був у кафе з колегами, як раптом за сусіднім столиком побачив свою дружину. Але та поводилася дивно, і одягнена була надто зухвало

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Була п’ятниця. Колеги під час обідньої перерви запросили випити каву у кафе. Микола, не довго думаючи, погодився. І ось вони сидять, обговорюють переважно робочі моменти, і раптом один із його колег запитує: — Коля, а де твоя дружина? -Вона вдома, їй сьогодні потрібно було неодмінно закінчити звіт про роботу. — Ти впевнений, що вона вдома? — Звісно. — Подивися туди. Колега вказав на сусідній столик, Микола розвернувся і подивився. За столиком сиділа компанія дівчат, де була також його дружина. Але вона виглядала якось дивно. Вероніка не мала звичку яскраво одягатися та фарбуватися.

А зараз дівчина була одягнена у облягаючі, шкіряні штани, яскравий топ та мала яскравий макіяж. Миколай дуже здивувався, адже дівчина сиділа з незнайомими йому жінками. Він думав, що знає всіх подруг дружини. Помітивши увагу, дівчата звернули увагу на їхній столик. Вероніка подивилася на чоловіка, просто йому в очі, але ніби побачила його вперше. Коля ще більше здивувався. Потім до компанії дівчат приєдналася компанія хлопців, і вони разом пішли. Коля, перебуваючи у вкрай розгубленому стані, набрав номер дружини. -Алло, Віро, ти де? — Вдома. Вона ж бачила, що він її бачив.

Чому бр еше? Микола нічого не розумів. Він узяв таксі і раніше повернувся додому. Дружина сиділа кудлата перед комп’ютером і робила звіт. Коли він розповів про ситуацію друзям, вони з нього посміялися, мовляв, дружина його за н іс водить. Коля не знав, що й думати. Як таке взагалі можна організувати? Він став частіше відвідувати те кафе, щоб ще раз підловити дружину. Успіх йому посміхнувся за два тижні. Він зустрів її. -Віро, а ти тут що робиш? Дівчина навіть не обернулася, поки він не торкнувся її за nлече.

-Ти мене не чуєш? Пішли додому. Дівчина відкрила ро та, щоб щось відповісти, але потім чомусь передумала і кивнула. Вони поїхали додому. Коли увійшли до будинку, Коля почув голос дружини з кухні та завмер: -Коль, ти вже повернувся? Що їстимеш? Віра вийшла йому назустріч, і він опинився між двома практично ідентичними за зовнішністю жінками. Так і знайшлася сестра близнючка Віри, з якою їх розлучили ще в дитинстві. Дівчина знала, що має близнюка і давно шукала сестру. Тому погодилася, підозрюючи, що він переплутав її із сестрою та приведе її до неї.