Ліза не заперечувала, що син Дмитра від першого шлюбу живе з ними. Але коли в них народилася спільна дитина, ситуація різко змінилася.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ліза, яка знала про те, що у її партнера Дмитра є син Максим від попередніх відносин , не надто вдавалася до подробиць цього аспекту його життя. Вона запевнила Дмитра, що мама Максима скоро забере його, і більше до цієї теми вони не поверталися. Проживши близько півроку, Дмитро зробив Лізі пропозицію, яка прийняла її без вагань, керована любов’ю і надійністю Дмитра. Ліза вже кілька разів спілкувалася з Максимом, 5-річним хлопчиком, і знаходила їхнє спілкування легким . Однак вона не очікувала, що після весілля Максим житиме з ними постійно.

Спочатку ця домовленість здавалася прийнятною, але, коли у Лізи та Дмитра народилася перша дитина, Павлик, виникли труднощі. Максим став виявляти ревнощі до свого брата. Свекруха Лізи лише посилювала ситуацію , наполягаючи у тому, щоб Ліза більше уваги приділяла Максиму, і часто критикуючи її у присутності хлопчика. Розчарована поведінкою Максима та постійним контролем з боку свекрухи, Ліза вирішила зв’язатися з біологічною матір’ю хлопчика, Анжелою, сподіваючись, що та забере сина. Анжела відповіла на повідомлення Лізи візитом і влаштувала скандал, хибно звинувативши Лізу у поганому поводженні з Максимом.

Дмитро, повернувшись і розібравшись у ситуації, напрочуд підтримав рішення Лізи залишити Максима жити з матір’ю. Проте Анжела, яка вже народила ще одну дитину, різко відмовилася. Пригнічена і не бачачи рішення, Ліза пред’явила Дмитру ультиматум: обирати між нею та Максимом. Нерішучість Дмитра призвела до розлучення. Максим залишався з батьком та бабусею до 15 років, після чого втік із дому. Його досі ніхто із знайомих не бачив.