Після слів kолишньої однокласниці Рита зрозуміла, що всі довкола, крім неї, знали про зра ди її чоловіка. Тож вона вирішила взяти своє життя під контроль.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Рита сиділа на самоті на лавці в парку, розмірковуючи про несподіваний поворот, який прийняло її життя. Нещодавно вона виявила, що її 27-річний чоловік Андрій зраджував її. Рита, добра і приємна жінка, ніколи особливо не замислювалася про свою зовнішність або зайву вагу. Почуваючись комфортно у своїй шкурі, вона була задоволена тим, що є відданою дружиною та матір’ю, не усвідомлюючи, що чоловік давно вже шукав радості в іншому місці. Сімейне життя здавалося Риті нормальним: Андрій часто допомагав по дому. Проте Рита не помічала зростаючої дистанції у відносинах, приписуючи періодичну відчуженість Андрія віку.

Часті відрядження чоловіка, які стали останнім часом регулярнішими, не викликали у Рити жодних підозр. Світ Рити звалився, коли вона зіткнулася зі своєю веселою та красивою однокласницею Ольгою, яка й повідомила її про давній роман Андрія з молодшою жінкою на ім’я Катя – майстринею манікюру. Вражена і спустошена, Рита не могла повірити, що всі, здавалося, знали про цей роман, окрім неї. Того вечора Андрій не зміг заперечити свою невірність, і Рита рішуче вигнала його з дому. Андрій переїхав до своєї критично налаштованої матері, яка ніколи не схвалювала Риту.

Поки Рита перебудовувала свою квартиру та побут, Андрій кілька разів намагався повернутися до неї, стверджуючи, що зробив помилку та усвідомив її. Але Рита, яка тепер насолоджувалась своєю новонабутою свободою і незалежністю, відмовилася прийняти його назад. Колишня свекруха Рити продовжувала критикувати її перед сусідами, але жінка залишалася незворушною. Вона професійно зайнялася їздою на велосипеді, схудла і почувала себе більш радісною та енергійною. Тепер, з нетерпінням чекаючи виходу на пенсію, Рита планувала присвятити свій час улюбленим онукам, з оптимізмом та стійкістю зустрічаючи новий розділ у своєму житті.