– Вгадай що? – пролунав у слухавці голос Аліни, радше веселий, ніж засмучений, – він кинув мене через борщ! – Ти жартуєш?! – Світлана навіть спочатку не повірила.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

– Вгадай що? – пролунав у слухавці голос Аліни, радше веселий, ніж засмучений, – він кинув мене через борщ! – Ти жартуєш?! – Світлана навіть спочатку не повірила. – Ні! Сказав, що йому потрібна «справжня дружина», а не лялька, яка нічого не вміє. Я прийду ввечері і розповім про всі подробиці! Вони познайомилися на концерті гурту «Океан Ельзи». Оскільки подруга не змогла піти з Аліною на концерт, її квиток дістався колезі Роману.

Роман та Аліна одразу порозумілися, незабаром стали проводити вечори разом, Роман обсипав Аліну увагою. За кілька тижнів Роман запросив Аліну познайомитися з його батьками. Серце дівчини забилося, Аліна подумала, що він може зробити їй пропозицію того дня. У сільському будинку його батьків Аліна звернула увагу на своєрідну сімейну динаміку. Мати Романа поводилася швидше як прислуга, ніж член сім’ї.

Роман і його батько дозволяли їй виконувати всю роботу, звертаючись із нею як із найманим працівником. Наступного дня Аліна мала випробування: батько Романа наказав їй приготувати борщ, поки чоловіки працюють на вулиці. Залишившись сама на кухні, Аліна зварила смачний борщ, але, зрозумівши, що це погляд у її можливе майбутнє , вилила його в туалет. Коли сім’я повернулася, вона увімкнула дурненьку. –

Борщ був жахливий, от я його й вилила! – радісно сказала вона. Батько Романа виглядав незадоволеним, Роман помітно розлютився, а мати дивилася в підлогу. Наступного дня Аліна поїхала, а Роман перестав дзвонити їй. Повернувшись додому, Світлана обійняла її. – З борщем чи ні, але від кулі ти вивернулася, люба!