Сусідська собака не дає нам спокою, а коли я вирішила як слід поговорити з сусідами, вони просто вразили мене своєю реаkцією

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Ми самі з чоловіком господарі великої собаки, тому розуміємо, як потрібно доглядати за тваринами. А ось наші сусіди, по ходу, не сильно це розуміють, та й не хочуть. Справа в тому, що у них nротивна маленька собачка, яка всіх навколо дратує. І це не тільки наша з чоловіком думка. Навіть ті, у кого в нашому будинку немає домашніх тварин, все одно сkаржаться один одному на цю собачку. А все тому, що вона так дзвінко гавкає, вуха закладає. Так ще й може напасти на когось в під’їзді.

Не так небезпечно, що може вкусити маленька собачка, але все одно не приємно постійно тримати себе в страху того, що в будь-який момент ця маленька пищалка може тебе вкусити. Найгірше мені з чоловіком. Коли ми з нашою собакою виходимо ввечері на прогулянку, то сусіди вибігають зі своєю маленькою собакою. Наш пес постійно в наморднику і на повідку, а ось маленька собака бігає просто так навколо, спеціально провокує нашого великого пса. Ця дрібнота може вміститися в пащі нашої собаки в одну мить.

Ми абияк стримуємо нашу собаку. А сусіди ще сkаржаться: — Нормально виховайте свою собаку, а потім вже на вулицю виходьте. — Це ви за своїм собакою дивіться. Неможливо спокійно в під’їзд вийти, вона постійно під ноги лізе і пищить. — Вона у нас маленька, нікому від неї погано не буде. А ось вашу всі бояться. Адекватно поговорити з сусідами у нас взагалі не виходить. Так і зчіплюємося щовечора, ми тримаємо нашого пса з усіх сил, поки маленька сусідська собака повільно проходить повз нас.