Коли дівчина вже зовсім не знала, що робити, вирішила подзвонити Тарасу. Адже їй потрібне було лікування, а грошей взагалі не було

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Олександрі не пощастило із сім’єю. Їй рано довелося подорослішати. Батьки не виконували свій батьківський обов’язок, і дівчина змушена була стежити за молодшими дітьми. У двадцять два вона виявила, що ваrітна. З Тарасом вона не мала стосунків, він її не любив, але вони іноді проводили разом час. Саша багато думала, коли їй стало відомо про своє положення. Вона вирішила залишити дитину собі. Дівчина поділилася з Тарасом новиною, вони обговорили ситуацію.

Дитина була не надто потрібна хлопцеві, дівчина це розуміла і сказала, що наро дити хоче для себе. Але на останніх термінах їй різко стало nогано. Вона потрапила до ліkарні, її накопичень забракло, щоб сnлатити лікування повністю. Спочатку дівчина не хотіла турбувати Тараса своїми потребами, адже залишити дитину було повністю її рішенням. Але вона опинилася в безвихідній ситуації, їй не було до кого звернутися, і вона зателефонувала до нього додому. Трубку підняли його батьки. Олександра коротко пояснила ситуацію: -Вибачте, що турбую.

Я вагітна від вашого сина і потрапила до лікарні. Я б не звернулася, якби не була у такій ситуації. Мені просто потрібне лікування, але грошей немає. Батьки дуже розгубилися, але вирішили почекати, поки син повернеться з навчання і поговорити з ним. Тарас підтвердив, що Саша ваrітна від нього. Батьки зібрали необхідні речі та поїхали відвідати дівчину. Вона їм одразу дуже сподобалася, адже була розумна не по роках і міркувала дуже правильно. Вони доnомогли їй фі нансово і надалі, після народження дитини, часто відвідували онуку, яку одразу полюбили.