Мама хотіла народити ще одну дитину – але несподівано народила чотирьох. Шанс 1 до 15 мільйонів.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Медісон Кольєр , вчителька читання з Джорджії, прийшла одного разу на УЗД, і дізналася, що перебуває на 4-му місяці вагітності. Все йшло цілком звичайно, поки лікар не повідомив Коллієр , що він бачить не одну дитину – а одразу чотирьох.

Медісон та її чоловік Джастін відчайдушно хотіли подарувати своїй чотирирічній дочці Айлі брата чи сестру. Тому Кольєр зізналася, що спочатку думала, мовляв, лікар жартує, але потім заплакала, коли до неї реально дійшло, що вона вагітна четвернею.

Плюс до всього, вона усвідомила додаткові ризики та витрати, які на неї очікують незабаром. Фахівці повідомили їм, що шанси зачати четверню природним шляхом становлять один до 700 тисяч. – Плюс до всього, у кожного малюка був власний мішечок, а це шанс 1 до 15 мільйонів.

Медісон Кольєр народила двох дівчаток, Елізу Джун та Айріс Аннабель, та двох хлопчиків, Келлоуея Сайласа та Уайлдера Шепарда. Діти з’явилися трохи раніше, ніж очікувалося, але лікарі постійно були поруч і контролювали весь процес вагітності.

Через численні візити до лікаря та сеансів фізіотерапії для їх старшої дочки Медісон важко працювати повний робочий день. Так що, як ви можете собі уявити, їхній обмежений бюджет став набагато жорсткішим.

Звичайний день сім’ї включає зміну близько 30 підгузків і годування немовлят кожні три години. -У мене прекрасні малюки, вони почали посміхатися і видавати солодкі гуркітливі звуки. Це найкраще, що могло з нами відбутися.